A friss és hideg levegő szükségessége univerzális. Az Oxycom megújuló klimatizálás technológiái minden környezetben, a családi otthontól a nagy kereskedelmi és ipari épületekig bővelkednek.

Bárhol is élünk, dolgozunk vagy lazítunk, mindig kényelmes, egészséges és oxigén-gazdag beltéri légkört várunk. Az Oxycom olyan energiatudatos és környezettudatos klimatizálási eszközöket biztosít, melyek egész évben javítják az emberek komfortérzetét és teljesítőképességét, a hagyományos légkondicionáláshoz kapcsolódó energia- és környezeti költségek töredékén.

Az Oxycom a víz párolgásának és a párolgásból fakadó hőelvonás természetes elveit alkalmazza eddig soha nem látott módon az extrém hűtési hatékonyság elérése érdekében. Az innovációs díjakat nyert ipari klíma termékeink használata folyamatosan hasznot termel a felhasználójának, amely nem csak az épület üzemeltetési költségeire vonatkozik, hanem a dolgozók teljesítőképességére és elégedettségük magas fokú növelésére. Gondosan megtervezett, megalkotott és hosszasan tesztelt ipari klíma termékeink és alkotóelemeink a számtalan légkezeléssel és légkondícionálással kapcsolatos berendezés középpontjában állnak az egész világon.