Rólunk

Az Oxycom megértette a friss és hűvös levegő iránti igényt. Ebben a növekvő környezettudatosságot mutató időszakban, célunk olyan egészséges beltéri klíma létrehozása, amelyben az emberek jobban érzik magukat, és jobban teljesítenek valamennyi évszakban. Minket a természet inspirált, így a leginkább praktikus és energia hatékony megoldásokat fejlesztjük ma, amelyek a klímakezelés jövőjét jelentik.

A víz, mint hűtőközeg

Az Oxycom a vizet, a természet legerőteljesebb hűtőközegét (R718), használja a levegő lehűtésére, környezetbarát módon. 1 m3 víz elpárologtatása közel 700 kWh hűtést tesz lehetővé. Összehasonlításként ugyanekkora mennyiségű vizet használnak az erőművek mindössze 50 kWh áram előállításához, amelyet hagyományos légkondicionáló rendszerek mindössze 150 kWh hűtésként tudnak hasznosítani.

A vízzel történő hűtési teljesítmény optimalizálásához, az Oxcom, kifejlesztette az Oxycell®-t és az Oxyvap®-ot. Bármely életciklus elemzés, azt mutatja, hogy az Oxycom technológia kevesebb vizet és energiát használ, mint bármely más megoldás.