HydroPort áttekintés

 • Megrendelés után azonnal elérhető
 • Alacsony beruházási költség
 • Minimális karbantartási költség
 • Nyáron helyi hűtésre használható
 • Télen páratartalom szabályozásra is használható
 • Nagy felületű légszűrő – tiszta levegőszűrő hatás
 • -8-12 °C hőmérséklet-esés
 • Rendkívül kedvező EER érték: 25-40
 • Mobil, könnyen mozgatható bárhová
 • Akár 4 órás hűtés vízzel töltve
 • Folyamatos működés vízcsatlakozással
 • Páratartalom-szabályozás és tiltó elektronika
 • Automatikus vízleeresztő funkció (opcionális)
 • Hatékony Legionella elleni védelem (opcionális)
 • Por-előszűrő (opcionális)
 • Vízelőkészítő rendszer (opcionális)
 • Távirányító

Hydroport párologtató mobil léghűtő és párásító gépek

A HydroPORT párahűtő termékek környezetbarát és energiahatékony komforthűtést biztosítanak az ipari létesítményekben.

Az ipari mobil párásítók és párásítók működési elve rendkívül egyszerű és gazdaságos. A víz párolgási hőjének felhasználásával a levegő 8-12 °C-ra hűl le. Eközben néhány száz wattos áramfogyasztásuk és nagyon alacsony vízfogyasztásuk alig észrevehető üzemeltetési költséget jelent a felhasználóknak.

Milyen előnyei vannak a párahűtésnek a hagyományos klímákhoz képest képest?

A HydroPORT léghűtői jelentős energiamegtakarítást biztosítanak a hagyományos klímákhoz képest. A tervezés egyszerűsége alacsony karbantartási igényt tesz lehetővé. A hordozható klímaberendezés és más párologtató levegőhűtő friss, szűrt levegőt biztosít. A lehűtött külső levegő kifújja az elhasználódott belső levegőt.

Ipari mobil léghűtőgépek

A HydroPort ipari mobil klíma -és párásító berendezésekből folyamatosan nagy mennyiségű készletet tartunk téli -és nyári időszakban egyaránt. Az ipari mobil léghűtő -és párásító gépek számos extrával kiegészíthetőek, mint pl. páratartalom kontroll, automatikus vízürítés, legionella elleni védelem, víz előkezelő rendszer, speciális alumínium béléstest, mely opciók a folyamatos fejlesztések eredményei, biztosítva így a gépek hatékony, tartós, és minden igényt kielégítő működését.

Ipari mobil hűtés beruházási és üzemeltetési költsége

A hagyományos klímaberendezéseknek és folyadékhűtő rendszereknek igen magas a beruházási és üzemeltetési költsége. Különösen a nagy belmagasságú, gyenge szigeteltségű, nagy belső hőterhelésű csarnokok komfort klimatizálása során óriási energiákat felemészt a hűtés.

Ezzel szemben az ipari mobil hűtés sokkal gazdaságosabb.

Az ipari mobil hűtés működési elve

A HydroPort evaporatív mobil léghűtő -és párásító gépek kiváló megoldást nyújtanak hőség problémákra. Az ipari mobil párahűtők -és párásítók működési elve rendkívül egyszerű és gazdaságos. A víz párolgáshőjét felhasználva akár 10-12 °C fokkal hűtik a levegőt. Mindeközben az ipari mobil hűtés pár száz wattos villamos-energiafogyasztásuk és rendkívül alacsony vízfogyasztásuk szinte alig észrevehető üzemeltetési költséget jelent a felhasználóknak. Az evaporatív elven működő ipari mobil klíma -és párásító gépeinkkel bármikor SOS megoldást tudunk nyújtani hőmérséklet problémáira köszönhetően a nagy mennyiségű készletünknek.

Helyi hűtési megoldások mindenféle ipari környezetben

Ipari mobil klíma- és párásító berendezéseink kiváló helyi hűtési megoldást nyújtanak mindenféle ipari környezetben, ahol a komplett csarnok lehűtése óriási energiákat igényel és abszolút nem gazdaságos. Jó választásnak bizonyul az ipari mobil hűtés a meleg-üzemi munkahelyeken, a kemencék és egyéb belső hőterhelők mellett dolgozók számára. Rendkívül hasznosak raktárakban, műhelyekben dolgozók helyi hűtésére.

 

 

HydroPORT gépek

HydroPort 24″

A közepes méretű és könnyen mozgatható gépek a legjobb ár-érték arányt kínálják. Használhatók közeli és távoli munkaállomások hűtésére, valamint párásításra is. Leggyakrabban számítógépes numerikus vezérlő üzemekben, összeszerelő csarnokokban, nyomdaiparban és papíriparban használják.   Megrendelés   TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Típus HydroPort 24″ Hűtőteljesítmény (kW) 22kw Légáramlás (m3/h) 12.000 m3/h ventilátor típus Tengelyirányú Ventilátor átmérő (mm) 600 mm […]

HydroPort 26″

Nagyobb gépekről van szó, robusztus házzal, nagy hűtési teljesítménnyel, és a levegőellátás teljesítménye lehetővé teszi a munkahelyektől való távolodást. Ezek a gépek nyáron autonóm hűtésre és szellőztetésre, télen párásításra is használhatók. Gyakran használják nagyon forró munkahelyeken, például öntödékben és kohászati ​​üzemekben.   Megrendelés   TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Típus HydroPort 26″ Hűtőteljesítmény (kW) 31kw Légáramlás (m3/h) 18.000 […]