Intrcooll

Nagyméretű épületek hűtése akár 80%-al alacsonyabb költséggel

Egészen mostanáig, nem létezett megfizethető és kényelmes módja annak, hogy ipari és kereskedelmi épületek hatalmas tereit lehűtsék és szellőztessék. A meleg és párás napokon gyakran volt rossz a közérzet, alacsony a termelékenység és gyakorta sérültek a munkavégzés szabályai. Most az IntrCooll-al minden megváltozik.

Az IntroCooll olyan beltéri környezetett teremt, ami fokozza a munkavégzést és a termelékenységet. A friss és hűvös levegő alapvető fontosságú a jóllétünkhöz. Annak megbízható biztosítása etikai és törvényi kötelezettsége az épület tulajdonosának és üzemeltetőjének egyaránt. Ezt az IntrCooll most meglehetősen gazdaságossá is teszi.

Legmagasabb fokú hatékonyság kétlépcsős párologtató hűtéssel

Az IntrCooll-al a hatalmas ipari és kereskedelmi épületek energia hatékony és egészséges helyekké válhatnak, amely előmozdítja a jobb termelékenységet. Különösen melegebb éghajlaton, más technológiák gyakran küzdenek az érezhető hűtés hatékony módon történő megteremtésével. Az IntroCooll átlépi ezeket a határokat és erőfeszítés nélkül biztosít friss hűvös levegőt, a hagyományos légkondicionáló berendezések energiafelhasználásának mindössze 10%-ért. Kisebb befektetés, és akár 80%-al alacsonyabb üzemeltetési költség, a hagyományos légkondicionálókhoz képest, ami jelentős összmegtakarítást eredményez.

Az IntrCooll az első és egyetlen környezettudatos módja az egészséges és kellemes klíma megteremtésének és fenntartásának nagyobb épületeken belül. Habár a víz elpárolgásának természetes elvén alapul, az IntrCooll nem egy sima párologtatva hűtő berendezés. Az Oxycom új szintre emeli a technológiát a két lépcsős párologtatva hűtéssel. Egy önfenntartó hűtött vízáram túltölti az összhatásfokot. Akár 7 °C-al (13 °F) alacsonyabb hőmérséklettel és 50 százalékkal alacsonyabb páratartalommal, az IntrCooll lehagyja versenytársait.

IntrCooll áttekintés

  • Friss hűvös levegő bármikor
  • Kategóriájában a legjobb teljesítmény
  • Rendkívüli energiahatékonyság
  • Alacsony vízfogyasztás
  • Legalacsonyabb üzemeltetési költségek
  • Rendkívül halk üzem
  • Kiváló higiéniai szabályozás
  • Nincs csúcsteljesítmény igény
Kategória: