Az OEM piac számára fejlesztve

Az Oxycom a vizet, a természet legerőteljesebb hűtőközegét (R718), használja a levegő lehűtésére, környezetbarát módon. 1 m3 víz elpárologtatása közel 700 kWh hűtést tesz lehetővé. Összehasonlításként ugyanekkora mennyiségű vizet használnak az erőművek mindössze 50 kWh áram előállításához, amelyet hagyományos légkondicionáló rendszerek mindössze 150 kWh hűtésként tudnak hasznosítani. A hűtési teljesítmény vízzel történő optimalizálásához az Oxyycom kifejlesztette az Oxycell®-t és az Oxyvap®-ot.

OXYCELL® DPC/IEC/HR

Az Oxycell® egy moduláris és kompakt ellenáramú hőcserélő nagy teljesítményű hőcserélők / hűtőventillátorok vagy légkezelő egységek számára. Mindamellett, hogy nagyon hatékony hővisszanyerő egység a téli időszakban, felhasználható indirekt párologtatva hűtőként is a nyári időszakban. Ez az egyetlen, ilyen típusú, a piacon elérhető négy évszakos komponens.

OXYVAP®

Az Oxyvap® közvetlen párologtató közeg, amely a nyári szezonban használható adiabatikus hűtésként szellőztető rendszerben, a kondenzátor tekercs előhűtéseként, illetve télen párásító berendezésként légkezelő berendezésben. A moduláris betétet, a kerettel és integrált vízelosztó és gyűjtő rendszerrel, úgy tervezték, hogy kompakt közvetlen párologtatva hűtő és párásító berendezésekben használható legyen.